Katarina Karlsson

Massageterapeut

Om mig

Katarina Karlsson heter jag, utbildad massageterapeut på Axelsons i Stockholm sedan 9 februari 1996. Första anhalt var en källarlokal på Karlsgatan samtidigt som jag jobbade deltid på Studio Aktiverums SPA-avdelning. Den kombon körde jag i knappt fem år därefter blev jag ”min egen” på heltid. Det var då 2002 som jag och Ulrika slog oss ihop och startade Massage & Friskvårdsteamet Helsingborg. 

Min specialitet är den djupa behandlande massagen som ”maler ner” muskelknutor och spänningar. Självklart med fingertoppskänsla och precision så kunden ligger (oftast) lugnt kvar på bänken. Det är helt naturligt att känna ömhet och träningsvärk efter en behandling, det kan även bli lite värre innan det blir bättre. Jag rekommenderar alltid att man tar det lite lugnt direkt efter behandlingen, dricker 2-3 glas extra vatten under dagen och håller sig varm. Det är oftast helt okej att träna efter en behandling men dock inte direkt efter om du inte är van vid kombinationen träning och massage samt inte har några större problem.

Genom åren har jag haft äran att behandla några av stadens elitidrottare och även gästande celebriteter. Närmast mitt hjärta ligger ändå alla mina goa stamkunder som troget återkommer och sprider mitt namn/yrkeskunnande till sina vänner och bekanta. Tillsammans med Kristian Klintbo, grundare av Meihem Workout arrangerar jag även en träningsresa en gång om året. I oktober i år var vi på Kreta med ett härligt gäng som fick njuta av träning, sol, bad och äventyr i en avslappnad miljö.

Jag erbjuder

25 min djup muskelmassage

40 min djup muskelmassage

55 min djup muskelmassage

 

Boka tid!

0706 47 25 47
spakatta@hotmail.com

Massage & Friskvårdsteamet Helsingborg
Rundgången 26
254 52 Helsingborg